skip to Main Content

VERKKOKAUPAN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan JN-Teollisuuspalvelun tarjoaman hakasnaulain.fi verkkokauppapalvelun käyttöön (jäljempänä ”Palvelu”), jossa asiakkaat voivat hankkia hakasnaulain.fi verkkopalvelusta tarjoamia ja edustamia tuotteita ja palveluita. Näitä ehtoja sovelletaan lisäksi asiakkaan hakasnaulain.fi kautta tekemiin kaikkiin tilauksiin ja tuotteiden toimituksiin. 

JN-Teollisuuspalvelu myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen hakasnaulain.fi verkkokaupan kautta. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupassa voivat asioida kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet asiakkaat. 

Tiedot rekisteröitymisestä, asiakastiedoista ja tehdyistä tilauksista välitetään tilaajan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen.  

Sopimusehdot sitovat verkkokaupasta tilauksen tehnyttä henkilöä (”asiakas”) sen jälkeen, kun asiakas on tilaamisen yhteydessä lukenut ja hyväksynyt sopimusehdot vahvistamalla. 

Asiakas vastaa siitä, että hänen verkkokauppansa tilauslomakkeeseen antamansa henkilö- ja muut tilaustiedot ovat oikeat ja täydelliset. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa ja käydä läpi tilauksensa tietojen oikeellisuus kaikilta osin ennen tilaamista ja maksamista. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas vastaanottaa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa hakasnaulain.fi verkkokaupasta. 

2. Rekisteröityminen

Asiakas voi rekisteröityä verkkokaupan hakasnaulain.fi käyttäjäksi menemällä kohtaan oma tili ja täyttämällä sähköpostiosoitteensa, jolloin asiakkaalle lähetetään sähköpostiosoitteeseen salasana uuteen tiliin. Palvelun käyttö edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. 

Asiakkaalle muodostuu myös automaattisesti asiakastili tilatessaan tuotteita verkkokaupan hakasanaulain.fi kautta. Verkkokaupan hakasnaulain.fi käyttö sekä tuotteiden ja palveluiden tilaaminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita. 

Asiakas vastaa palveluntarjoajalle, hakasnaulain.fi verkkokauppaan antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan vastuulla on pitää käyttäjätunnus ja salasana tallessa sekä suojattuina väärinkäytöksien ehkäisemiseksi. 

Asiakas vastaa omaan tiliin liitetyistä osto-oikeuksista ja näihin liittyvistä muutoksista. Asiakas vastaa tehdyistä tilauksista. 

Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen perustellusta syystä. Palveluntarjoajalla on lisäksi oikeus tarvittaessa sulkea Asiakkaan käyttäjätunnus maksuvelvollisuuden laiminlyönnin, Palvelun väärinkäytön, lainsäädännön tai näiden ehtojen rikkomisen tai muun perustellun syyn vuoksi. 

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö

Käsittelemme asiakastietojasi luottamuksellisesti. Tarkan kuvauksen asiakastietojen käsittelystä löydät täältä hakasnaulain.fi rekisteriselosteessa. 

4. Tuotteet, tilaaminen ja toimitus

Asiakas voi tehdä tilauksen Palvelussa. Tehty tilaus sitoo Asiakasta. Tilaus vahvistetaan lähettämällä sähköpostiviesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen jälkeen sopimus on osapuolia sitova. 

Kunkin tuotteen tiedot, ominaisuudet, saatavuus, hinta, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan tuotteen valinnan ja ostamisen yhteydessä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa Palvelussa myytävien tuotteiden valmistajien omilla sivuilla esittämistä tiedoista. Palveluntuottaja tarjoaa verkkokaupassaan monipuolisen valikoiman tuotteita, joiden valmistusmäärät ja saatavuus kuitenkin vaihtelevat. Palveluntuottaja ei myönnä mitään takuita verkkokaupassa myytävien tuotteiden saatavuudesta tai riittävyydestä.  

Asiakkaalle lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostitse ensin tilausilmoitus ja myöhemmin tilausvahvistus, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot. 

Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistukseen merkittyjen tietojen oikeellisuus.  Asiakas voi tarkistaa tilauksen sisällön ja tilaushistoriansa kirjautumalla verkkokaupassa omille sivuilleen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilauksia perustelluista syistä. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Palveluntarjoajalla on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on Palvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava markkinahinnasta. 

Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella (pl. Ahvenanmaa) osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Mikäli toimitusaluetta on muutoin rajattu, rajaukset ilmoitetaan Palvelussa. 

Asiakkaan valittavana olevat toimitusvaihtoehdot ilmoitetaan Palvelussa. Asiakkaalle ilmoitetaan tuotteen arvioitu toimitusaika. Mikäli tuotteen toimituksessa ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakkaaseen otetaan yhteyttä Palveluntarjoajan toimesta. Asiakkaalle erikseen tilattujen tilaustuotteiden arvioitu toimitusaika ilmoitetaan Palvelussa. 

Toimitukset tapahtuvat arkipäivisin. Kuljetusliike sopii jakeluajankohdan Asiakkaan kanssa erikseen. Painaviin ja suuriin toimituksiin ei kuulu sisään kantopalvelua. 

Asiakkaalta voidaan tarkistaa tuotteen luovutuksen yhteydessä henkilöllisyys. Jos tuotteen noutaa joku muu kuin tuotteen tilannut Asiakas, tulee noutajalla olla valtakirja Asiakkaalta. 

Asiakkaan tulee välittömästi tuotteet saatuaan tarkistaa, että toimitus vastaa Asiakkaan tilausta eikä tuotteissa ole näkyvissä mahdollisia ulkoisia kuljetusvaurioita. Asiakasta pyydetään ilmoittamaan mahdolliset tuotepuutteet ja kuljetusvauriot Palveluntarjoajalle seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Jos tuote on vaurioitunut, on vastaanottajan tehtävä siitä merkintä kuljetusliikkeen rahtikirjaan / lähetteeseen. 

Valitsemalla ostoskorista toimitustavan ’Nouto’, Asiakas saa arvioidun toimitusajan ja saapumisilmoituksen sähköpostilla, kun tilauksen tuotteet ovat noudettavissa. 

5. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. 

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/  

6. Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku. 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/  

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi.  

Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku  

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/ 

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/ 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot: 

  • Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
  • Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

7. Tilauksen peruuttaminen, tuotteiden palautusoikeus

Jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla verkkokaupan tai varastovirheen vuoksi, tilaus peruutetaan ja tilauksen maksetun mukainen summa hyvitetään asiakkaan tilille. 

Jos asiakkaalle on vahingossa toimitettu väärä tuote, hänen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun [email protected]. Kun asiakas on saanut vahvistuksen asiakaspalvelusta tuotteen menettelystä, hän tulee toimia niin kun on ohjeistettu. 

Palautusoikeuden/vaihto oikeuden edellytyksenä on, että asiakas on pitänyt Palvelun kautta toimitetun tuotteen olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin Asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan Asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos Asiakas on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen toteamiseksi. 

Palveluille ei myönnetä palautusoikeutta jo suoritetun palvelun osalta tai mikäli palvelu on kokonaan suoritettu. 

Palveluntarjoaja vastaa postipakettikokoisten (pl. rahti) tilausten palautuskustannuksesta, kun Asiakas lähettää tuotteet takaisin käyttäen tilauksen mukana toimitettua Palvelun sopimustunnusta. Sopimustunnusta käyttäessä Asiakkaan tulee ilmoittaa Postissa sopimustunnus sekä että kyseessä on verkkokaupan palautus. 

Henkilöasiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupasta tilaamansa tuote viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeuden/vaihto oikeuden edellytyksenä on, että asiakas on pitänyt Palvelun kautta toimitetun tuotteen olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin Asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan Asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti.   

Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun [email protected]. 

7. Tuotteen virhe ja takuu

Palveluntarjoajalla on lakisääteinen vastuu tavaran virheestä. 

Virhetilanteessa asiakkaan tulee olla ensin yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]. 

Jos tuotteelle myönnetään takuu, takuutodistuksena toimii verkkokaupan tilausvahvistus (Asiakkaan kuitti). Palveluntarjoaja vapautuu takuuajan vastuusta, mikäli voidaan osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoontuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai muusta Asiakkaan vastuulla olevasta seikasta. 

8. Vastuunrajoitus

Palveluntarjoaja ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Asiakkaalle – Palvelusta tai sen käytöstä taikka siitä, ettei Palvelu ole käytettävissä. 

Näillä ehdoilla ei rajoiteta Palveluntarjoajan vastuuta henkilövahingoista eikä Palveluntarjoajan tahallisuudesta tai törkeästä huolimattomuudesta aiheutuvista vahingoista. 

9. Muut ehdot

Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelusta ostetun tuotteen soveltuvuudesta Asiakkaalle. 

Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä. 

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle ja/tai näiden yhteistyökumppaneille. Palvelun sisällön, tekniikan, tai materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Palveluntarjoajan lupaa on kielletty muuhun kuin Asiakkaan omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttöön. 

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa Palvelun sisältöä ja näitä sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palvelun kotisivuilta. 

Asiakas vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Asiakas on vastuussa salasanan salassapidosta. Kiellettyä on käyttää mitään robottia tai muuta laitetta taikka menetelmää tarkkailemaan Palvelun sisältöä tai käyttöä. 

Asiakas sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas vastaa täysmääräisesti näiden sopimusehtojen sekä lain tai hyvän tavan vastaisella Palvelun käytöllä aiheuttamastaan vahingosta Palveluntarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille. Palveluntarjoajalla on milloin tahansa oikeus estää Palvelun käyttäminen sekä ostosten tekeminen. 

Mahdollisiin Asiakkaan ja Palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. 

Jos tätä sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kaikki tätä sopimusta koskevat riidat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. 

Back To Top